Marvel hírek

Marvel hírek

Comic-Con 2019 - Minden fontos dolog Marvel-es téren

2019. július 21. - marvel hírek

A 2019-es Comic-Con nem volt eseménytelen se film, se játék és se sorozatos téren. Most mi összegyűjtöttünk mindent ami fontos volt az idei Comic-Conon.

Képtalálat a következőre: „marvel phase 4”

Július 18.

Július 18. videójátékos fronton volt fontos. Ezen a napon jelent meg a kizárólag Nintendo Switch-re megjelenő Marvel Ultimate Alliance 3: The Black Order, zárt ajtók mögött betekintést nyerhettünk a Marvel's Avengers-be és további részletket tudhattunk meg a PSVR-a megjelenő Iron Man játékról.

 

Képtalálat a következőre: „marvel's avengers”

Július 19.

Ezen a napon az Agents of SHIELD szereplő gárdája beszélt a 6.évad befejezéséről és a 7.évadról, amely mint kiderült az utolsó évad lesz. Ezek után a Russo tesók árultak el pár érdekességet a Végjátékról. Majd ezek után Pókember képregényes jövőjéről beszélt Nick Spencer, Seanan McGuire és Frank Tieri.

Kapcsolódó kép

Július 20.

Ezen a napon rajzfilmes és képregényes bejelentések voltak, köztük egy panel beszélgetés Jonathan Hickman és C.B. Cebulski társaságában, melynek középpontjában az egyik idei képregényes esemény áll, a House of X.

Képtalálat a következőre: „house of x”

Július 21.

Végül az utolsó napon Kevin Feige felvázolta az elkövetkező a 4. fázisban bemutatásra kerülő filmeket:

- Black Widow (2020. Május 1.)

A Comic-Con-n levetítettek egy rövid ízelítőt a filmből, amelyből kiderült hogy a film a Polgárháború és a Végtelen Háború között fog játszódni. Valamilyen szinten bemutatják majd a Fekete Özvegy eredetét is. Mint kiderült Budapest fontos szerepet fog játszani a filmben, de eddig még nem tudjuk hogy Jeremy Renner benne lesz e a filmben. A filmben feltűnik Alexi Shostakov aki egy ex-KGB ügynök és egyben Natasha volt férje és a Florence Pugh által alakított Yelena Belova avagy a 2. Fekete Özvegy. A lesi fotók elárulták és most az előzetes is megerősítette hogy a film főgonosza Tony Masters, a Kiképző lesz.

Képtalálat a következőre: „comic con 2019 marvel phase 4 black widow”

- Eternals (2020. November 6.)

A film Jack Kirby Eternals című képregény sorozata alapján készül. A főszereplőket alakítják: Richard Madden (Ikaris), Angelina Jolie (Thena), Kumail Nanjiani (Kingo), Lauren Ridloff (Makkari), Salma Hayek (Ajak), Lia McHugh (Spirte), Brian Tyree Henry (Phastos) és Don Lee (Gilgamesh). A történet az Égiek által létrehozott lényekről, az Örökkévalókról szól melyeket Ajak vezet. Film főgonosza valszeg Dr.Druid lesz.

Képtalálat a következőre: „comic con 2019 marvel phase 4 black widow”

- Shang-Chi: The Legend of the Ten Rings (2021. Február 12.)

 A címszereplőt Simu Liu alakítja majd. Az érdeksség a filmben az hogy a főgonosz nem lesz más mint a Mandarin (az igazi). A Mandarin karakterét belebegtették már egy 2013-as kis filmben. A filmben feltűnik még egy karakter akit Tony Leung alakít.

Képtalálat a következőre: „comic con 2019 marvel phase 4 shang-chi”

- Doctor Strange: In the Multiverse of Madness (2021. Május 7.)

A 4. fázisba ez az első filmes folytatás. A rendezői székbe az első részt is jegyző Scott Derrickson került, akinek az elmondása szerint az első rész hangulatától eltérően ez bővelkedni fog a horrorisztikus elemekben. Valmint a rajongók nagy meglepetésére Elizabeth Olsen, Skarlát Boszorkánya is szerepelni fog a filmben. Ebből kiindulva Derrickson valószínűleg azt a képregényes történetet vette alapanyagnak, amelyben Strange megpróbálja kitanítani Wandát. Egy érdekesség: Ez lesz az első Marvel film melyre kihatással lesznek a sorozatok (WandaVision). Valamint a híresztelések szerint a film főgonosza az álomdimenzió ura, Rémálom lesz.

Képtalálat a következőre: „comic con 2019 marvel phase 4 doctor strange”

- Thor: Love and Thunder (2021. November 5.)

A napokban tudtuk meg hogy a filmet ismét Taika Waititi írja és rendezi (aminek én kifejezetten örülök). A filmbe visszatér Chris Hemsworth (Thor) és Tessa Thompson (Valkűr) is. A legnagyobb meglepetés az volt, hogy Natalie Portman visszatér Jane Foster szerepében aki a pletykák szerint felfogja emelni a Mjölnírt. A feltételezés abból adódik hogy, Waititi azt a képregényt vette alapanyagul ahol Jane Foster felemelte a Mjölnírt, a cím is erre utalhat és a bejelentésen Natalie Portman egy Mjölnír replikával jelent meg és azzal viccelődött hogy már ő is feltudja emelni. A főgonoszról nem tudtunk meg semmit.

Kapcsolódó kép

- Penge (leghamarabb 2022.)

Kevin Feige bejelentett még pár filmet melyeknek nem ismert a premier dátuma mivel még csak kezdeti fázisban vannak. Ezek közé tartozik a Penge is melynek már ismert a főszereplője. Pengét a kétszeres Oscar-díjas, Mahershala Ali fogja alkítani aki furcsa mód már feltűnt az MCU-ban (Luke Cage). Kevin Feige úgy nyilatkozott hogy Ali kereste meg őket azzal hogy elszeretné játszani Pengét.

Képtalálat a következőre: „blade”

Egyéb premier dátum nélküli filmek:

- Galaxis Őrzői vol.3

- Marvel Kapitány 2

- Fekete Párduc 2

- Fantasztikus Négyes

- Mutants

Ezek a filmek valamikor 2022 után jönnek a Pengével egyetemben. Mint láthatjuk készül egy F4 és egy ,,Mutants" névvel ellátott (valszeg X-men) film.

Sorozatok:

- Falcon and the Winter Soldier (2020. ősz)

- WandaVision (2021. tavasz)

- Loki (2021. tavasz)

- What if...? (2021. nyár)

- Hawkeye (2021. ősz)

A Disney+-os sorozatok is kaptak premier dátumot. Nagy megdöbbenésünkre az első Disney+-os Marvel sorozat nem a Loki, amiről annak idején egy olyan pletykát is lehetett hallani hogy, mikor indul a szolgáltatás akkor az már elérhető lesz. Ezzel ellentétben az első sorozat a Falcon and the Winter Soldier lesz, ami megerősítést nyert hogy a Végjáték egyik utolsó jelenetét fogja folytatni. A WandaVision-ban az lesz az érdekes hogy ez lesz az első olyan sorozat amelyre lesznek utalások filmekben is (Doctor Strange: In the Multiverse of Madness). Valamint megerősítést nyert az eddig csak pletyka szinten lévő Hawkeye sorozat is.

Kapcsolódó kép

 Ha szeretnél még ilyen tartalmakat kövesd az oldalunkat: https://www.facebook.com/Marvel-Hírek-2333996530162185/?modal=admin_todo_tour

A bejegyzés trackback címe:

https://marvel-hirek.blog.hu/api/trackback/id/tr7014973476

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása