Marvel hírek

Marvel hírek

Események melyeknek megágyazott a Végjáték

2019. június 10. - marvel hírek

Figyelem a cikk spoilereket tartalmaz a Végjátékkal kapcsolatban!!!

A Végjáték lezárt és el is indított egy korszakot rengeteg új lehetőséggel. Itt van néhány belőlük amiket szivesen látnánk a vásznon.

Képtalálat a következőre: „avengers endgame”

1. Az Új Bosszúállók

Mivel a film végén lényegében feloszlottak a Bosszúállók csinálhatnák azt amit a képregényekbe is. A képregényes története az hogy, miután az Bosszúangyalok feloszlottak fél évre rá egy rakat szuperhős összefutott egy börtönlázadás közben. Amerika Kapitány úgy gondolta hogy ez egy jel arra hogy újra alapítsák az angyalokat újtagokkal. Ők lettek az új Bosszúangyalai. Ezt (vagy ehez hasonló képp) meg is csinálhatnák. Főleg most hogy jópár pletyka is erről szól.

Képtalálat a következőre: „new avengers breakout”

2. Az Ifjú Bosszúállók

A csapat a képregényekben fiatal szuperhősökből áll. Mivel a Marvel legtöbb hőse már kiöregedett ezért lehetne hogy az ők utódjairól szólna. És nem is kellene a jelenbe játszódnia hanem mondjuk 15-20 évvel később. Ekkorra már Morgan Stark is elég idős lenne hogy ő legyen az új Vasember. Becsatlakozhatna a csapatba Hangya lánya, Casie Lang aki a képregényekbe is tag volt. Valamint mivel jön a Hawkeye sorozat ami arról fog szólni hogy Clint Barton hogyan képzi ki utódját, Kate Bishopot, őt is bele lehetne rakni a csapatba. És mondjuk a csapatot Sam Wilson (Amerika Kapitány) alapítaná. Valmint a második Fekete Özvegyet is szerepeltethetnék. Az meg még alátámasztja ezt a teóriát hogy egy pletyka kering a Marvelesek körében erről.

Kapcsolódó kép

3. Titkos Invázió

Igen, tudom hogy a Titkos Invázióra semmi utalás nem volt a Végjátékban de a leglogikusabb lépés ez lenne. Mivel így a lista következő helyezetének is megágyazna. Igaz a Marvel Kapitányban a Skrullokat jóként ismertük meg de Talos és Kevin Feige is azt mondta hogy, több ezer skrull van szerte a galaxisban és nekik egy része jó a másik rossz.

Kapcsolódó kép

4. Sötét Bosszúállók/Sötét kor

Képregényekben a titkos invázió végén Norman Osborn oldotta meg a problémát és konkrétan ő irányított mindent. Övé lett a SHIELD és körözést adott ki minden szuperhősre. Ezt nevezzük Sötét Kornak. A Sötét Bosszúállók úgy jönnek ide hogy, mikor Norman kezébe került az irányítás létre hozta a saját Bosszúállók csapatát, antihősökből és gonosztevőkből. A Sötét Bosszúállókról szóló pletykák már régóta keringenek a neten de igazából csak így a 4.fázis bejelentéséhez közeledve kapták fel újra. Plusz az még alá támassza hogy elméletileg Norman Osborn felfog tűnni a Pókember: Idegenben című filmben.

Képtalálat a következőre: „dark avengers”

5. Ostrom

Az Ostrom című esemény a képregényekben arról szólt hogy, a Sötét kor végén Norman Osborn kitalálta hogy lerohanja az ekkoron a Földön tartózkodó Asgardot ami a Ragnaröknek köszönhetően került a Földre. Szinte az összes dolog adott. Igaz Asgard még nem jelent akkora veszélyt mivel egy egyszerű halászfalu de szerintem Valkűr jópárdolgot máshogy csinál majd mint az alkoholista Thor.

Képtalálat a következőre: „siege marvel”

6. Bosszúállók: Káosz és Mutánsvilág

Emlékeztek még a Végjátékban arra a jelenetre mikor a Skarlát Boszorkány majdnem megöli Thanost? Mi lenne ha ezt tovább boncolgatnák a Wanda and Vision sorozatban és a végén a Káoszhoz és a Mutánsvilághoz vezetne el. Mivel a Káosz a képregényekben arról szól hogy a Boszorkány bele őrül gyermekei elvesztésébe és a káoszmágia megbolondítja. Ennek következtében elkezdi levadászni a Bosszúállókat. Végül Doktor Strange állította le a lányt. Ezt még meglehetne oldani csak itt Vízió halálába bolondulna bele. De mi lesz a Mutánsvilággal? Mivel ahoz kellenének Mutánsok is. Én erre azt mondom: Nem feltétlenül. (Aki nem tudná a Mutánsvilág arról szól hogy az X-men és a Bosszúállók nem látnak más megoldást mint hogy megölik Wandát, aki ezt tudván létrehoz egy olyan világot ahol mindenki megkapja azt amit akar. Nincs mutáns elnyomás és minden hős kívánsága teljesül. Ám Rozsomák (jól van na...FarKaS) rájön az egészre és észhez téríti társait is. Végül Wanda kimondja azt a 3 szót ami a mai napig fontos: Nincs több mutáns. Ezek után csak 198 mutánsnak maradt meg a képessége.) Szóval visszatéve, nem feltétlenül szükségesek mutánsok ehez az eseményhez, mivel itt a lényeg az volt hogy mindenki megkapja azt amit akarna. Valamint azzal se lenne baj ha a mutánsokat is bevennénk a sztoriba mivel egy egész jó bemutatkozás lenne nekik.

Képtalálat a következőre: „house of m”

Nekünk ezek jutottak eszünkbe. 

Ha szeretnél még ilyen tartalmakat kövesd az oldalunkat: https://www.facebook.com/Marvel-Hírek-2333996530162185/?modal=admin_todo_tour

 

A bejegyzés trackback címe:

https://marvel-hirek.blog.hu/api/trackback/id/tr814882096

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása