Marvel hírek

Marvel hírek

X-men: Sötét Főnix trailer elemzés

2018. október 02. - marvel hírek

Sziasztok! Igaz nem említettem de készültem egy Sötét Főnix trailer elemzésel. Kezdjük!

Az előzetes azzal indul hogy a fiatal Jean Grey megérkezett Xavier iskolájába, majd Charlesnak arról beszél hogy valaki úgy gondolja hogy helyre tudja hozni, de Charlesnak erre annyi a válasza: Nincs veled semmi baj.

                        

Majd át is ugrunk a 90-es évek beli Jeanre akit Bestia vizsgál, ez a jelenet valószínűleg a Főnix erővel való találkozása után történhetett. Hank arc kifejezése nem utal sok jóra.

                     

A következő jelenetben Raven és X prof. arról beszélgetnek hogy Charles kitörölte Jean emlékeit a szülei balesetéről amit valószínűleg ő okozott.

                     

Jean elmegy Genoshára megkeresni Magnetot, mivel úgy gondolja hogy ő tudja hogy min ment keresztül és hogy tanácsot kérjen.

                    

Majd egy pár X-men tagot is láthatunk akik valószínűleg a végén látott temetésről jönnek. Láthatjuk Jessica Chastain relytélyes karakterét aki vagy Mindmester női változata vagy a Smith névre hallgató gonosztevő vagy egy Shi ar. Chastain megpróbálja át állítani az instabil Jeant az ő oldalára.

                    

Újra teljes egészében láthatjuk az X-ment, majd Magneto és Jean beszélgetése odáig fajul hogy Erik rájön hogy ,,Főnix" igazából engedélyért jött. Megjelenik az X-men az új ruhában ami végre a képregényes ruhát idézi meg.

                   

Természetesen a kormány sem maradhat ki a buliból akik katonákat küldenek Jean elfogására. Látszik hogy Jean avagy most már a szeméből ítélve Főnix ereje sokkal nagyobb mint régen mivel könnyedén megállít egy helikopter.

                   

Láthatjuk Jean szenvedését, majd egy jelenet amire minden X-men rajongó a kezdetek óta várt....kimegyünk az űrbe! A rendező elmondása szerint a film fele az űrben fog játszódni. Talán itt kapja meg Jean a Főnixet.

                    

A Főnix megöl valakit az X-ek közül amire a fekete szmokingok utalnak. Mint láthattuk Bestiát viselte meg a legjobban és Charlest hibáztatja. Láthatjuk amint X prof.  megpróbálja megkeresni Jeant a Celebroval ám annak vissza üt a hatása. Majd, Yey! Újra elő kerül Magneto ikonikus sisakja akit szintén megrázott annak az X-nek a halála.

                  

Láthatjuk Bestiát és Mystiqe-et és mint ha valami baj lenne. Az egyik legtöbb teóriát szülő dolog az volt hogy Bestiát is láthattuk Magneto bandájában. Talán azért állt át mert Raven meghalt és a Professzort tartja felelősnek ezért.

                 

És itt láthatjuk azt a bizonyos temetést amin Magneto, Mystiqe és Higanyszál kivételével mindenki ott van.

                 

Robbantgatások stb. látható de ami a legérdekesebb az hogy Kurt a Profsszort, Küklopszot és Ciklont elteleportálja valahova. Magneto használja ,,ördögien" néz, majd azt láthatjuk ahogy Jean megtalálja a Főnixet. Közben Magneto szövegéből kiderül hogy minden áron leakarja vadászni Jeant.

Összegezve: Az X-men egy akció során űrhajósoknak segít fenn az űrben ahol Jean találkozik a Főnixel (rendező mondta). Lehozzák a földre a Főnixet és Smith-et (?) majd kiderül hogy Jean skizofrén lett a Főnix-től elszökik, Smith megpróbálja befolyásolni hogy kihozza belőle a Főnixet, megkeresi Magnetot segítségért ám már késő és megölvalakit az X-ek közül. Itt álljunk meg, 3 lehetséges álldozat van: Magneto, Mystiqe és Higanyszál. Magneto tuti nem mivel a 2 lehetséges ember valamelyikének halál megrázza, valamint az előzetes nem mutatja de lesi fotók lefényképezték a temetésen. Higanyszál is egy lehetséges út, annyi lenne hogy mikor haldoklik elmondja Eriknek hogy ő az apja és tudjuk az Apokalipszis után hogy mire képes Erik ha a családjáról van szó és bepipul. A legvalószínűbb Mystiqe, mert Bestia miért állt volna át és nem hiszem hogy Pietro halála rázná meg így. Na folytassuk a történetet. Küklopsz mégmindig bízik abban hogy Jean ott van bent és ezért ,,privát akcióba" elmegy Kurt,Ciklon és Xavierel áttéríteni.

Szerintem ez lesz (nagyjából) a film remélem tetszett. Gyertek minden vasárnap hogy ne maradjatok le a hét híreiről. Sziasztok!

Kövessetek be Facebookon hogy ne maradjatok le az új hírekről:

https://www.facebook.com/imre.feher.7315

 

A bejegyzés trackback címe:

https://marvel-hirek.blog.hu/api/trackback/id/tr3414277439

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása