Marvel hírek

Marvel hírek

Daredevil 3.évad kritika - Vissza a gyökerekhez

2019. május 26. - marvel hírek

 A Daredevil 3.évadában újra előkerül a fekete ruha és ezzel vissza is térünk az alapokhoz.

Képtalálat a következőre: „daredevil season 3”

A történet a ott folytatódik ahol a Defendersben abba maradt, magyarul Matt benn maradt a Hand felrobbant épületében és a világ halottnak hiszi ám eközben gyerekkori árvaházában lábadozik és bűn tudata van amiért nem tudta megmenteni Elektrát. Foggy és Karen gyászolnak, ám Karen még mindig hisz abban hogy Matt él. Eközben Fisk egy alkunak köszönhetően kiszabadul a börtönből és feltételes szabadlábra helyezést kap. Mikor Matt megtudja hogy kiengedték Fisket, úgy gondolja csak egy út van arra hogy Fisk ne tudjon ártani senkinek, az hogy megöli. A történet főszála viszonylag egyszerű, Fisk kijutott és Daredevil megakarja állítani. Ám van egy rakat mellékszál ami nagyon érdekes. Az akció jelenetek mint mindig elképesztőek és nem arra gondolok az elképesztő alatt hogy tele van speciális efektekkel, hanem inkább a realitásra és a koreográfiára.

Kapcsolódó kép

Ha a karaktereket nézzük akkor is találunk pár gyöngyszemet. Matt önostorozása elég unalmas de később ez nem fogja behatárolni a történetet. Fisk a mai napig az MCU egyik legjobb főgonosza, akinek tiszták és érthetőek a céljai. Volt egy epizód ami szinte csak Karen Pageről szólt, én egy ilyet megnéztem volna Foggy-val is mivel ebbe az évadba sokat foglalkoztak Foggy családjával. Valamint itt van nekünk az egyik legkirályabb karakter, Ben Pointdexter ügynök allias Célpont (igaz ebbe az évadba még nem nevezték Célpontnak). Ő eleinte egy pozitív, majd ahogy haladunk a történetben negatív karakter lesz. Ő egy pszihopata FBI ügynök akit Fisk kihasznált és előhozta belőle az állatot. Az a fura hogy volt egy elvarratlan szál vele kapcsolatban. És még van itt 2 karakterünk, Nadeem ügynök és Maggie nővér. Nadeem is egy FBI ügynök, Pointdexter barátja volt. Eleinte nem hittem hogy ilyen nagy szerepe lesz a történet alakulásában de jól összehozták a karakterét. Maggie az a tipikus karakter aki erőt és tanácsot ad a főhősnek. Valmint szerintem nem volt nagy csarvar az hogy kiderült hogy ő Matt anyja, mivel még azok is sejthették akik nem olvasták a Born Again sztorit.

Kapcsolódó kép

Végszó: A Daredevil 3.évada szerintem a legjobb szezon a sorozatban. Visszatér a komor hangulathoz és a fekete ruhához. Tele van izgalmas karakterekkel és történetekkel.

Köszönöm hogy végigolvastad a kritikát (vagy ha legörgettél a végszóig). Ha szeretnél még ilyen tartalmakat kövesd az oldalunkat: https://www.facebook.com/Marvel-Hírek-2333996530162185/?modal=admin_todo_tour

A bejegyzés trackback címe:

https://marvel-hirek.blog.hu/api/trackback/id/tr5514860916

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása