Marvel hírek

Marvel hírek

Marvel hírek 2018\42.hét

2018. október 22. - marvel hírek

Sajnáljuk a csúszást aminek a kiváltó oka az volt hogy Levi gépe valahogy nem akarta elfogadni a blog jelszavát de most már minden rendben van. Szóval jöjjenek a hírek!

                          

Képregény hírek: Megtudtuk hogy Novemberben csak egy Kingpin képregény lesz (Venom\Carnage) mivel Hihetetlen Pókember csak Decemberbe lesz újra. Ja és ne feledjétek, Október 28.-án képregény bőrze. Több információt itt találtok:  https://pokember.hu/index.php/19-hirek/1090-kepregenyborze-2

A héten csak ennyi képregény hír volt, most jöjjenek a film hírek!

Film hírek: A netflix alig egy hete jelentette be az Iron Fist eltörlését de most a Luke Cage sorozatot is elkaszálta ami meglepő mert eleve az előtt párnappal mondták hogy a Marvel\Netflix sorozatok hozzák a nézettséget így jó ideig nem fejezikbe egyiket sem, de ahogy látjuk rá pár napra a Luke Caget is eltörölték. Elméletileg a Netflixnek az a terve hogy egy közös Luke Cage\Iron Fist sorozatot akarnak csinálni. Pénteken jelent meg a Daredevil 3.évada amiről majd csinálunk egy kritikát. Jelenleg csak az első 2 részt tudtam megnézni de a héten lesz róla egy kritika. Befejeződött a Spider-man: Far from home forgatása amit Tom Holland egy képpel tudatott velünk. Kiderült hogy a Bosszúállók 4 előzetes leírásai mind hamisak mivel még nem kezdték el összevégni az előzetest így minden hír hamis.

Sajnos keresgéltem de nem találtam semmi új hírt a neten. Levi most már BIZTOS hogy fogcsinálni egy Venom teóriát. Na hát akkor....sziasztok!

Kövessetek be Facebookon hogy ne maradjatok le az új hírekről:

https://www.facebook.com/imre.feher.7315

 

A bejegyzés trackback címe:

https://marvel-hirek.blog.hu/api/trackback/id/tr9914316457

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása