Marvel hírek

Marvel hírek

Marvel's runaways 2.évad trailer elemzés

2018. október 06. - marvel hírek

Szép, 1 hét alatt 4 trailer elemzés, nem hittem volna. Mint ígértem itt van a Runaways trailer elemzése.

                     

Rögtön a trailer elején láthatjuk amint valamilyen ősierő kitör abból az üregből melyet a csapat megpróbált elpusztítani. Láthatjuk főgonoszunkat aki látszólag fel van erősödve a lyukban lévő erő hatására. Közben a csapat arról beszél hogy a szüleik szörnyetegek és sok hibát követtek el amit nekik kell rendbe hozniuk. Ami még érdekes hogy a Szökevények egy táborban szálltak meg ahol vannak rajtuk kívül emberek.

                      

A Szökevények rátalálnak a képregényben lévő bunkerükre majd elkezdenek edzeni. Karolinát az apja kezdi el tanítani, szerintem ő kapcsolatuk olyan lesz a filmben mint a zöld íjászban (DC de ez nem jelenti azt hogy nem említhetem meg) Tia és Malcolm Merlynn közti családi kötelék.

                     

Láthatjuk Karolinát és Niko anyját harcolni, valamint egy fickó akinek olyan a szeme mint Molly-nak. Lesz egy kis csata a reptéren és kitör a bandaháború Alex apja és régi társa közt. A következő jelenetekhez nincs sok hozzáfűzni való maximum annyi hogy Niko újra megszerzi anyja jogarát.

Alapból én ezt a sorozatot várom mivel az első évad tetszett de nagyon nincs ötletem miről szól a történet. Mondjuk az érdeked hogy a Végtelen Háború után játszódik. Remélem hogy tetszett, gyertek holnap is mivel hétösszefoglaló lesz. Sziasztok!

Kövessetek be Facebookon hogy ne maradjatok le az új hírekről:

https://www.facebook.com/imre.feher.7315

 

A bejegyzés trackback címe:

https://marvel-hirek.blog.hu/api/trackback/id/tr8114285613

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása