Marvel hírek

Marvel hírek

Pókember filmek rangsorolva

2019. július 08. - marvel hírek

Július 4.-én jelent meg a Pókember: Idegenben ami valamilyen szinten folytatja a Bosszúállók: Végjátékot, lezár és meg is nyit egy új korszakot. Kritikával még nem tudunk szolgálni, de addig is itt vannak rangsorolva a Pókember filmek a SAJÁT véleményünk alapján.

Képtalálat a következőre: „spider man far from home”

8. A Csodálatos Pókember

Mivel a Sam Raimi féle Pókember széria 4. része nem tudott elkészülni, ezért a stúdió jobbnak látta rebootolni a szériát Andrew Garfield főszereplésével. Igazából nem nagyon emlékszem a filmre mivel csak 1-szer vagy 2-szer láttam, de az megmaradt benne hogy elég gyenge. Andrew Garfield jó színész de nem Pókembernek való. A főgonosz eleinte egész jó, de a film végére átmegy sablon gonosszá. Valamint szerintem nem kellett volna Gwen Stacy-t bele vinni ebbe a sorozatba mivel nem tudom elkébzelni őt úgy filmvásznon mint a képregényekbe.

Kapcsolódó kép

7. A Csodálatos Pókember 2

Nekem ez egy fokkal jobban tetszett mint az első rész, de még így is megérte a rebootot szerintem. Andrew Garfield Pókembere itt is gyenge, Gwen Stacy halála nagyon erőltetett volt, de itt legalább egész jók voltak a főgonoszok. Elektro karaktere hasonló a Gyíkhoz, de őt talán jobban meglehet érteni. Valamint az itteni Harry Osborn féle Zöld Manó is elmegy de a kinézete borzasztó. Valamint itt is azt lehetett érezni mint a Pókember 3-ban, hogy túl sok volt a gonosz.

Kapcsolódó kép

6. Pókember 3

Az előbb megemlítettem hogy ebbe a filmbe is túl sok gonoszt akartak belevinni és ez lett az egyik ok ami miatt elbukott a film. A film 3 gonoszt vonultat fel: Venomot, Homokembert és az Új Zöld Manót. Ezek közül nekem csak Venommal van bajom és a félre castingolt Topher Grace-el. James Franco szerintem tökéletes volt a szerepre és jók voltak a motivációi, ahogy Homokembernek is. Ami még kárt tett a filmben az az Emós Peter Parker és az ő egyedi tánca volt.

Képtalálat a következőre: „spider man 3”

5. Pókember: Hazatérés

A Tom Holland féle Pókember első kalandja nem volt az igazi, mivel ez a Peter Parker még nem tapasztalta meg a fájdalmat és a szerettek elvesztését. Ez nem is lenne negatívum mivel a Marvel hosszútávra tervez a karakterével és most már megviselték a Végjáték eseményei. A film főgonosza, Adrien Toomes a Keselyű is az egyik legjobb gonosztevő a Marvel égisze alatt. Amit negatívumként feltudok hozni az az hogy Peter a filmben nem önálló, mivel ha valami rosszulsülne el ott van Vasember hogy helyre hozza.

Képtalálat a következőre: „spider man homecoming”

4. Venom

Igaz ebbe a filmbe Pókember nem tűnik fel, de valamilyen szinten Pókember filmnek lehet nevezni. Tom Hardy-nak nagyon jól áll Eddie Brock karaktere, a főgonosz elfogadható, a mellékszereplőkkel sincs baj és a történet is egész jó. De ha részletesebb kritikát szeretnél a Venomról akkor azt megtalálod a oldalon.

Kapcsolódó kép

3. Pókember: Irány a Pókverzum!

A többivel ellentétben ez egy animációs film, ami nem jelent negatívumot. Teljesen jól elmagyarázza a multiverzumot, az alternatív pókok is egyediek és a főgonosz fantasztikus. Kingpin karakterét a Daredevil-ben is imádtam, de itt is megmutatkozik hogy ő egy elég alulértékelt főgonosz.

Képtalálat a következőre: „spiderman into the spider verse”

2. Pókember

Sam Raimi trilógiájának első darabja ami annak idején meghatározó film volt a képregény film műfajban. Szerintem mai napig Tobey Maguire a legjobb Pókember, James Franco és Kirsten Dunst karakterei is jól működnek és Willem Dafoe Zöld Manója is ritka jó főgonosz.

Kapcsolódó kép

1. Pókember 2

Raimi trilógiájának legjobb darabja, ami felülmúlta az első részt. Tobey Maguire Pókembere még itt is tökéletes volt, Harry Osborn karaktere sok változáson ment keresztül és Doktor Oktopus is az egyik legjobb Pókember gonosz.

Kapcsolódó kép

Ha szeretnél még ilyen tartalmakat kövesd az oldalunkat: https://www.facebook.com/Marvel-Hírek-2333996530162185/?modal=admin_todo_tour

A bejegyzés trackback címe:

https://marvel-hirek.blog.hu/api/trackback/id/tr8314927474

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása