Marvel hírek

Marvel hírek

Daredevil 3.évad trailer elemzés

2018. október 05. - marvel hírek

Miután kiraktam az Into the Spider-verse elemzését, persze hogy jön még egy előzetes. De nézzük a jó oldalát, ezt az évadot nagyon vártam főleg a Defenders lezárása után úgy hogy 2 hét múlva jön a Daredevil 3.évada és végre kaptunk egy akciódús előzetest. (Amúgy amikor felnéztem a Youtube-ra eszembe jutott hogy a héten jött ki a Runaways 2.évadának az előzetese de azt majd csak szombaton csinálom meg.)

Az évad a Daredevil: Born again című esemény alapján készült, amit magyarul is eltudtok olvasni mivel a Hachette a NMK 16. kötetében megjelentette. Személy szerint nekem ez volt a kedvenc NMK-m. A 3.évad az Oltalmazók után játszódik ahol Mattet halottnak hiszik.

                 

 Az előzetes elején Matt arról beszél hogy régen úgy segített az embereken hogy elkapta a bűnözőket és bebörtönöztette, de most már belátja hogy bűnözők ellen bűnözői módszerek kellenek. Valószínűleg a Vezérről beszél mivel kijutott a börtönből és újra birokra tör. Láthatjuk az 1. évadban lévő klasszikus fekete jelmez (a félelem nélküli ember ruha), de sok emberben felmerülhet a kérdés hogy miért ezt a ruhát használja amikor a Defenders-ben az eredeti ruhájában volt.

                  

A következőkben Fisket láthatjuk amint arról beszél hogy sok hibát követett el és hogy ezért megérdemli a bűntetést. Majd a következőkben csak azt láthatjuk hogy feltételes szabadlábon van és tervei vannak.

                  

Matt egy nőnek arról beszél hogy nem hiszi el hogy Fisk megváltozott. Ez a nő valószínűleg egy apáca, azon belül is Maggie nővér Matt Murdock anyja. Mivel a Born agyain sztoryban így volt valszeg itt is így lesz. Fisk valahonnan megtudja ki is Matt valójában, és mindenféle képp tönkre akarja tenni az életét (Born again sztory). Matt valakivel (Fisk ?) arról beszél hogy ezúttal végleg megállítja, ezt úgy is lehet értelmezni hogy megöli. Matt elmegy a börtönbe valószínűleg azért hogy kihallgasa Fisk régi bandáját. Maggie figyelmezteti Mattet hogy vigyázzon nehogy belőle váljon szörny.

                  

A Vezér kiáll a város elé azzal hogy Fenegyerek az igazi gonosz a Hell s kitchenben. Láthatjuk Mattet harcolni pár kommandóssal, valamint az egyik jelenetben egy penge elől hajol el. A penge tulajdonosa valószínűleg Melvin Potter a Gladiátor. Melvin azért támadhatott rá Murdockra mert most hogy Fisk szabadlábon van azt kell csinálnia amit Fisk akar. Fisk megfenyegeti Mattet azzal hogy felfedi a titkos személy azonosságát. Daredevil sorra számolja fel Fisk szervezeteit nyomában a rendőrséggel. De miért üldözik a rendőrök?Valamint újra láthatjuk Karen Page-et és Foggy Nelsont.

                   

Matt rátalál eredeti ruhájának mására Melvin műhelyében. Gyilkolások törnek ki a városban amiket egy Daredevil ruhás valaki követ el. Ám amikor készül megölni mégvalakit megjelenik az igazi és megmenti.

                  

Összegezve: Miután Matt felébred a Defenders utáni traumából rá eszmél hogy Fisket kiengedték. Megpróbálja újra elkapni de Fisk ellene fordítja barátait és a várost. Egy kamu Fenegyerek elkezd öldökölni és ezt Mattre fogják. Állj! Ki ez a ,,kamu fenegyerek" ? Nekem van egy tippem. A Netflix bejelentette hogy Daredevil ősellensége Célpont benne lesz a 3.évadban, de az előzetesben nem láttuk. Én azt feltételezem hogy a ,,kamu fenegyerek" nem más mint Célpont.

Holnap lesz egy Runaways 2.évad elemzés, majd vasárnap egy hét összefoglaló. Köszönöm hogy elolvastátok! Sziasztok!

Kövessetek be Facebookon hogy ne maradjatok le az új hírekről:

https://www.facebook.com/imre.feher.7315

 

A bejegyzés trackback címe:

https://marvel-hirek.blog.hu/api/trackback/id/tr6714283455

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása