Marvel hírek

Marvel hírek

Marvel's Avengers - Amit eddig a sztoriról tudunk

2019. június 13. - marvel hírek

Nem rég a Square Enix bemutatta a Marvel's Avengers játékának az előzetesét, ami vegyes fogadtatásban részesült. A mi véleményünk szerint egész jónak ígérkezik a játék de talán majd bővebben kifejtjük. De térjünk rá a lényegre, magyarul hogy mi lesz a története a játéknak.

Képtalálat a következőre: „marvel's avengers”

A történet kezdetén megtudjuk hogy a Bosszúállók már egy jól összeszokott csapat akik már régóta tevékenykednek. Megrendezésre kerül az A-Nap (Avengers nap) San Franciscoban amikor Taskmaster egy konvojjal robbantgatni kezd a Golden Gate-n. A Bosszúállók oda mennek biztosítani a terepet, míg Amerika Kapitány a Helihordozóról irányít. Ám mint kiderült a támadás elterelés volt és a Helihordozó felrobban a Kapitánnyal együtt. Ezek után a Bosszúállók feloszlanak, majd 5 évvel később újra összekell jönniük hogy elhárítsanak egy új veszélyt.

Eddig ennyi derült ki a történetről és biztosak vagyunk benne hogy lesz 1-2 csavar. Ha szeretnél még ilyen tartalmakat kövesd az oldalunkat: https://www.facebook.com/Marvel-Hírek-2333996530162185/?modal=admin_todo_tour

A bejegyzés trackback címe:

https://marvel-hirek.blog.hu/api/trackback/id/tr9814892992

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása