Marvel hírek

Marvel hírek

Miről fog szólni a Pókember 3?

2019. augusztus 06. - marvel hírek

Figyelem!!! A cikk spoilereket tartalmaz a Pókember: Idegenbenről!!!!

Igaz ez a cikk már nem aktuális nagyon, de csak most kezd összeállni a kép pár teóriáról. Amit itt leírok az nem biztos hogy 100 százalékig benne lesz, de lehet rá esély.

Képtalálat a következőre: „spider man 3 (2021)”

1. A Baljós Hatos

Ez a teória az én szüleményem. A feltételezés úgy szól hogy, miután Mysterió lerántotta a leplet Pókember kilétéről, Peter bujdosni kényszerül. A kormány Pókembert tűzi ki első számú főellenségnek és ezért létrehoznak egy elit egységet Pókember elfogására. Ez az elit egység lenne a Baljós Hatos. A csapatot erősítené Keselyű, Sokkoló (nem Rengető), Skorpió immáron a Skorpió páncéljával és Kaméleon, valamint Mysterió is eljátszaná a feltámadását (de komolyan, attól hogy EDITH nem észlelt élet jeleket, meghogy minden Stark drónt visszahívtak, attól még voltak saját drónjai Quentinnek is. Ezekkel a drónokkal idézte meg Hydro-mant és Olvasztárt.) És a hatodik tag nem lenne más mint, Harry Osborn a Zöld Manó. Utóbbi úgy jön képbe hogy mondjuk az apja, Norman Osborn pénzelné a Baljós Hatost és oda adná Harryt is, akin letesztelte a Manó szérumot. Ezek után a Hatos és Pókember összecsapnának aminek a végén Harry és Peter egy légtérbe kerülne olyan körülmények közt hogy nem akarják megölni egymást. Végül Harry átállna Peter oldalára. Plusznak még raknék a sztorihoz 1-2 dolgot. Az egyik az lenne hogy miután Harry átállna Peterhez, Norman beadná magának a Zöld Manó szérumot, ami nála rosszul sülne el és bekattanna. Valamint történetbeli csavarnak azt raknám még bele a filmbe amivel a Sony elb@szta a Pókember 4-t. Tudom, elsőre hülyén hangzik de hallgassatok meg. Szóval a Pókember 4-t azzal rontották el hogy egy olyan csavart akartak bele rakni a filmbe hogy, Felicia Hardy (Black Cat) Keselyű lánya lett volna a filmben. Mivel azt tudjuk hogy Keselyű (az MCU-ban) nem akar harcolni Pókemberrel, amiért ő megmentette az életét. Nem azt akarom ezzel mondani hogy Adrian Toomes nem harcolna a filmben Peterrel hanem, mondjuk később kilépne a csapatból és helyette a lánya, Liz Allen lenne a Keselyű. A motivációja meglenne hozzá, mivel Peter gyakorlatilag tönkretette az életét.

Képtalálat a következőre: „spider man sinister six”

2. Peter Parker kontra nép

E szerint a teória szerint, Peter Parkert elfognák és bíróság elé állítanák. Peternek kéne találnia egy ügyvédet ezért, felbérelné Matt Murdockot (Daredevil) védőügyvédjének. A végén Murdock tisztára mosná Peter nevét.

Képtalálat a következőre: „spider man daredevil”

3. Doktor Strange

Peter bújkálni kényszerül és próbál kiutattalálni a helyzetéből. Meglátogatja Dr. Stephen Stranget aki egy varázslattal kitudná törölni az emberek fejéből Peter személyazonosságát, ám kéne hozzá egy kis segítség amit egy Reed Richards nevű tudós tud biztosítani. Ez a történetszál betudná vezetni a F4-t az MCU-ba.

Képtalálat a következőre: „spider man doctor strange”

 Ha szeretnél még ilyen tartalmakat kövesd az oldalunkat: https://www.facebook.com/Marvel-Hírek-2333996530162185/?modal=admin_todo_tour

A bejegyzés trackback címe:

https://marvel-hirek.blog.hu/api/trackback/id/tr4514994626

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása