Marvel hírek

Marvel hírek

Ki lesz az új Vasember?

2019. május 22. - marvel hírek

A cikk Bosszúállók:Végjáték spoilereket tartalmaz!!!!

Sok embert foglalkoztat a kérdés hogy ,,ki lesz az új Vasember így hogy Tony Stark meghalt?". Most összeszedtünk egy pár potenciális jelöltet akik szerintünk ha csak egy kis ideig is de betölthetnék Vasember szerepét az MCU-ban.

                  Képtalálat a következőre: „ironman wallpaper”

1. Harley Keener (Iron Lad)

Harley Keener az MCU-ban először a Vasember 3-ban mutatkozott be. Legutóbb pedig a Bosszúállók: Végjátékban láthattuk Tony Stark temetésén. Ez lehet egy utalás arra hogy később ő fogja felvenni a páncélt. A képregényekben ő a Young Avengers tagja Iron Ladként. Igaz képregényekbe nem ő hanem Nathaniel Richards volt Iron Lad de akár rá is rászabhatnák ezt a szerepet.

                              Képtalálat a következőre: „iron lad”

2. Morgan Stark (Ironheart) 

Képregényekben nem Morgan Stark volt Ironheart hanem Riri Williams. A 2. Polgárháború után Tony kómába esett és ezért nem volt Vasember. Hogy az emberek ne féljenek Riri elkészítette a saját páncélját és Ironheart néven tevékenykedett valamint segítségére volt Tony mesterséges inteligencia verziója is aki ez alatt tanította. Ezt meglehetne csinálni Morgan Starkkal is ugyan így.

                                                     Kapcsolódó kép

3. Victor von Doom (Infamous Iron Man)

Doctor Doom a Marvel egyik (hanem a) legjobb főgonosza. Ám a Titkos háború (2014-2015) után erejét és tudását a jóra akarta használni, ezért miután Tony kómába esett felvette az Infamous Iron Man nevet és immáron a jó oldalon harcolt. Ez jó lehetőség lenne behozni őt az MCU-ba mint hős, majd később valami következtében gonosztevőként.

                  Képtalálat a következőre: „infamous iron man”

Nekünk ők jutottak az eszünkbe. Ha szeretnél még ilyen tartalmakat kövesd az oldalunkat: https://www.facebook.com/Marvel-Hírek-2333996530162185/?modal=admin_todo_tour

 

A bejegyzés trackback címe:

https://marvel-hirek.blog.hu/api/trackback/id/tr2014838920

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása