Marvel hírek

Marvel hírek

Pókember: Kraven utolsó vadászata kritika - Egy örök klasszis

2019. június 09. - marvel hírek

Csütörtökön jelent meg a 38. NMK kötet benne pedig az egyik legjobb történettel a sorozatban. Egy örök klasszikus Pókember történet.

Képtalálat a következőre: „spider man kraven's last hunt”

A történet Kravennel kezdődik, hogy magáról beszél. Pókember eközben gyászolja Ned Leddset és elgondolkodik a halálon. Ironikusan mikor a városban leng összefut Kravennel aki ellen nem nagyon tudott harcolni és (látszatra) megöli. Ezek után Kraven eltemeti Pókembert és felveszi a ruháját majd harcol a bűnözőkkel durva módszerekkel. Eközben egy Vermin nevű lény elkezd embereket enni a városban. Kraven legyőzi és elrabolja Vermint. Eközben Pókember magához tér és rájön hogy eltelt 2 hét. Végül Kraven mégegyszer próbára teszi Petert akinek megkell küzdenie Verminnel. Végül Kraven megesküszik hogy nem fog rá többet vadászni és ezekután öngyilkos lesz.

Képtalálat a következőre: „spider man kraven's last hunt”

A történetről csak annyit hogy, ez igazából nem egy Pókember sztori hanem a történet igzazi főszereplője Kraven. A történet teljesen más szemszögből mutatta be Kravent mint előtte. A rajzolás szép de szerintem a klasszikus rajzolás jobban állt volna neki. Vissza térve Kravenre, ő konkrétan többet szerepelt a történetben mint a címszereplő. Ugyan akkor jól mutatták be azt hogy Kraven milyen pókember lenne. Áttérve a címszereplőre, Pókemberre, végre láthattuk azt amint eltűnődik azon hogy mi lesz akkor ha ő meghal. Hogy a szerettei hogy dolgozzák fel stb. Végre láthattuk hogy Pókember a folyton viccelődő  szuperhős fél a haláltól. Mary Jane karaktere szerintem az egyik (hanem a) legjobb hősbarátnő. Mert ő nem az a fajta nő aki csak arra jó hogy a gonosz elrabolja és sikít hogy mentse meg a hőse. Valamint itt van még nekünk Vermin akiről ez előtt a történet előtt nem is hallottam. Maga a karakter érdekes, ugyanakkor én nem ismerem az eredetét de a képességei és a tulajdonságai, hogy a patkányokkal van összekapcsolódva nagyon érdekes felvetés.

Kapcsolódó kép

Végszó: Szerintem az egyik legjobb Pókember történet. Azoknak ajánlom akik még nem ismerik Kraven történetét és azoknak akik azt hiszik hogy a Pókember sztorik csak csihi-puhiból állnak. Ugyan akkor az akció jelenetekből sincs hiány és azok is nagyon jól megvannak rajzolva.

Köszönöm hogy végigolvastad a kritikát (vagy ha legörgettél a végszóig). Ha szeretnél még ilyen tartalmakat kövesd az oldalunkat: https://www.facebook.com/Marvel-Hírek-2333996530162185/?modal=admin_todo_tour

A bejegyzés trackback címe:

https://marvel-hirek.blog.hu/api/trackback/id/tr5614885674

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása