Marvel hírek

Marvel hírek

Marvel hírek 2018\41.hét

2018. október 15. - marvel hírek

Sajnáljuk hogy egy napot kellett várnotok, de mint észrevehettétek most már többes számban beszélek mivel az oldalhoz csatlakozott még egy tag így már ketten vagyunk. Én Imre vagyok én fogom csinálni a hét összefoglalókat és a kritikákat és Levi pedig a teóriás videókat. Na de most térjünk át a lényegre, jöjjenek a hírek!

 

Képregény hírek: A héten jött ki a Deadpool: Wade Wilson háborúja, a Fenegyerek Marvel+ különszám és a Hihetetlen Pókember 41. száma. Valamint végre megtudtuk mi lesz az a Marvel+ különszám amit a Kingpin ígérget év eleje óta. A Fenegyerek különszám legutolsó oldalának jobb alsó sarkában annyi volt írva: Legközelebb: Fekete Özvegy. Én ennek nagyon örülök mivel igaz még egy Black Window képregényt sem olvastam de sokan szeretik őket, majd meglátjuk. Borítóképet kapott az Új Bosszúangyalai: Erőtlenül amely Október 28.-án lesz elérhető. Igaz ez egy múlt heti hír de ide tartozik, a Kingpin a facebook oldalára kirakott egy képet amelyen a Megtorló látható és annyit írt fölé: Jövőre! Úgyhogy jövőre számíthatunk egy Marvel+ Megtorló sztorira. Valamint borítóképet kapott a NMK 26. Marvel Szuperhősök Titkos Háborúja 2.része amely 190 oldalon fog megjelenni, első része pedig 160 oldalas lesz.

A bejegyzés trackback címe:

https://marvel-hirek.blog.hu/api/trackback/id/tr5514303139

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása