Marvel hírek

Marvel hírek

Marvel hírek 2018\40.hét

2018. október 08. - marvel hírek

 

Eltelt egy hét és ismét sok hírünk van. 

                             

Képregény hírek: Elindult itthon is a Marvel Max sorozat. A képregényeket a Fumax kiadótól lehet megvenni kizárólag online. Kiadnak egy Alias (Jessica Jones) képregényt, a Fekete Párduc ikonikus ellenfeléről Erik Killmmongerről, Lokiról 2 is jelenik meg, egy Daredevil halála című (amit biztos hogy megfogok venni) és egy Merry X-men különkiadás amely csak Decemberben jelenik meg.

                           

Film hírek: Ilyen téren sokkal több hírünk van. Lehet hogy kirúgják Mark Ruffalot az újabb spoillerezése miatt. Jimmy Fallon showjába szólta elmagát és Tweettere kérte Jimmyt hogy vágja ki a jelenetet. A Tweet alá a Russo tesók csak annyit írtak ,,Mark kivagy rúgva". A felvételből tényleg kilett vágva de elméletileg kihíresztelték az ott dolgozók. Avengers: Annihilion (Bosszúállók: Annihiláció) lesz a film címe (elméletileg). De egy rajongó egy olyan teóriával is előállt hogy Avengers : Eternity war (Bosszúállók: Örökkévalóság háború) lesz a címe. Lesi fotók készültek a Pókember: Idegenben forgatásán ami megerősítette hogy a film főgonosza Mysterio lesz. Valamint Pókember új ruhájáról is készültek képek, a Noir ruhára hajazó jelmezt fotóztak le.

                         

                                             

Befejeződött a Bosszúállók 4 utóforgatása amivel a stúdió búcsúzik Chris Evanstől. A színész Tweeteren köszönte meg a sok szép emléket a forgatások alatt. Lehet hogy lesz egy Avengers: Dark avengers film mivel a stúdió fejeseinek megkellett szavazniuk egy filmet a 4. fázisba és sokan a Dark Avengersre szavaztak.

Október 4.-én futott be a Venom a mozikba úgy hogy a héten lesz róla egy kritika.

Kijött a Daredevil 3.évadának előzetese. Link: https://www.youtube.com/watch?v=n83s6NO1NE0

Valamint a Runaways 2.évadának trailere is megjelent: https://www.youtube.com/watch?v=UgAgH775jDo

Erre a hétre viszont csak ennyi hír van. A héten még biztos lesz egy Venom kritika majd vasárnap természetesen hét összefoglaló. Sziasztok!

Kövessetek be Facebookon hogy ne maradjatok le az új hírekről:

https://www.facebook.com/imre.feher.7315

A bejegyzés trackback címe:

https://marvel-hirek.blog.hu/api/trackback/id/tr8214289711

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása