Marvel hírek

Marvel hírek

Spider-man: Into the Spider-verse trailer elemzés

2018. október 03. - marvel hírek

Természetesen miután tegnap megcsináltam a Sötét Főnixes elemzésemet abban a pillanatban miután felraktam megjelent az Into the Spider-verse új előzetese. Na nézzük!

                       

Őszintén én először azt hittem hogy egy Újvilági pókember animációs filmet kapunk, de ahogy most elnézem tényleg inkább a Spider-verse átdolgozása csak Örökösök nélkül. Az előzetes elején megismerhetjük a Föld 616 (főuniverzum) Pókemberét.

                       

Majd átmegyünk az Újvilágra (1610-es Föld) ahol megismerjük Miles Moralest. Valószínűleg neki már a történet elején lesznek képességei de csak kissebb tolvajok elkapására használja. Ám egyik nap rátalál a Vezér egyik gyárára ahol egy dimenzió hasító gépet csinál. De miért akarja a Vezér hogy alternatív Pókemberek jöjjenek az ő világába? Amúgy valószínűleg a Vezér lesz a film főgonosza.

                     

Peter elmagyarázza Milesnak az alternatív univerzumok lényegét. Peter elkezdi tanítani Milest és ad neki egy hálólövőt. Az edzés közben összefutnak Gwen Stacyvel (póknő).

                   

Pókiék összeállítanak egy csapatot alternatív pókemberekből, köztük a Nicholas Cage által szinkronizált Noir pókember, egy kínai pókember, valamint a malac pókember Póksonka.

                 

A csapat kideríti hogy ha nem térnek vissza a saját univerzumukba az Újvilág egybe fog olvadni egy másik földel.

                 

Szempillantást vethetünk a gonoszokra is. Láthatunk egy Fekete Párducra hasonlító fickót, a Vezét, az Újvilági Skorpiót és láthatjuk harcolni a főuniverzumi Pókembert az Újvilági Zöld manóval.

                

Majd egy kis poénnal zárul a trailer.

Összegezve: Az Újvilágon Miles Morales megkapja képességeit és rábukkan Wilson Fiskre a Vezérre. Fisk egy átjárót akar nyitni más dimenziók közt. Át is jön a főuniverzumi pókember aki elkezdi tanítani az ifjú Milest. Később Gwen Stacytől megtudják hogy a dimenziók egybe fognak olvadni ezért összegyűlytenek egy csapat pókembert hogy megállítsák a bajt.

Remélem hogy a héten nem jön ki több trailer. 

Szerintem ez lesz (nagyjából) a film remélem tetszett. Gyertek minden vasárnap hogy ne maradjatok le a hét híreiről. Sziasztok!

Kövessetek be Facebookon hogy ne maradjatok le az új hírekről:

https://www.facebook.com/imre.feher.7315

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://marvel-hirek.blog.hu/api/trackback/id/tr9414279363

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása