Marvel hírek

Marvel hírek

X-men filmek rangsorolva

2019. június 05. - marvel hírek

Most 20 éves az X-men franchise és holnap jelenik meg hazánkban a Sötét Főnix is. Ennek örömére rangsoroltuk a véleményünk szerint. (Valószínüleg nem mindenki fog egyet érteni a rangsorral de ilyen az élet)

Képtalálat a következőre: „x-men”

11. Deadpool

A legtöbb embernek tetszett Deadpool első eljövetele ám nekünk nem nyerte el tetszésünket. A poénok nem nagyon ütöttek, a történet átlagos volt és itt még nem jött át hogy Deadpool egy 4. falat áttörő karakter.

Képtalálat a következőre: „deadpool”

10. X-men: Apokalipszis

Aki ismeri a képregényeket az tudja hogy Apokalipszis az X-men egyik legnagyobb ellenfele. Ám itt nem sikerült valami jól megcsinálni a karakterét. A történet átlagos volt, egy egyszerű szuperhős sztori. Ám szerintem a 2 legérdekesebb karakter Magneto és Xavier volt mivel Mcavoy és Fassbender is tökéletes választás erre a szerepre.

Képtalálat a következőre: „x-men apocalipsis”

9. Farkas: Eredet

Sok ember nem szereti de nekem kifejezetten tetszett. Egész jól feldolgozta az X-fegyver és a Rozsomák: Eredet képregényes történetet. Negatívumként maximum Deadpoolt tudnám felhozni.

Kapcsolódó kép

8. X-men: Az ellenállás vége

Sokan szidják ezt az epizódot de nem volt könnyű dolga mivel, új rendezőt kapott, felkellett dolgoznia az Adottság és a Sötét Főnix sztorit és lekellett zárnia az X-men trilógiát. A történet egész jó volt és jól kezelte mind két sztorit.

Képtalálat a következőre: „x-men 3”

7. Farkas

Én magát az alapanyagaként szolgáló történetet nagyon szeretem és ez se okozott csalódást. Jól kezelték Vipera és az Ezüst Szamuráj karakterét is. Utóbbinak meg jó volt a film végi csavara.

Kapcsolódó kép

6. X-men: A kívülállók

Annak idején ez egy műfaj meghatározó film volt mivel Brian Singer bebizonyította hogy egy szuperhős film is tud komoly lenni. Valamint ebbe a filmbe teremtették meg a képregény film történelem egyik legjobb főgonoszát és hősét.

Kapcsolódó kép

5. Deadpool 2

Szerintem a 2. felvonás sokkal szórakoztatóbb volt elődjénél. A történet és a poénok is jobbak voltak és volt értelme a cselekvésnek, valamint nagyon jó csavarok voltak benne.

Képtalálat a következőre: „deadpool 2”

4. X-men: Az elsők

Ez egy amolyan rebootja volt a franchisenak az Ellenállás vége és a Farkas eredet után. Ez egy amolyan X-men eredet film ami bemutatja a főbb karaktereket.

Képtalálat a következőre: „x-men first class”

3. X-men: Az eljövendő múlt napjai

Ennek az alapanyaga is egy mestermű volt annak idején. Szerintem itt is nagyon jól megoldották az időutazást és követhető volt a történet. (mondjuk én vagyok az egyetlen ember aki még mindig nem érti hogy tud Kitty Pryde utazni az időben?)

Képtalálat a következőre: „x-men future past days (2014)”

2. X-men 2

A zseniális 1. rész után jött a még zseniálisabb 2. rész. Igaz az alapanyagul szolgáló történetet nem olvastam de nagyon tetszett a film. A történetben nagyon jó csavarok vannak valamint ez szolgáltatta a legkirályabb jeleneteket a franchiseban.

Képtalálat a következőre: „x-men 2”

1. Logan

Szerintem nem kérdés miért ezt raktam első helyre. Az alapanyagul szolgáló képregény egy örök klasszikus és az ottani hangulatot nagyon jól átvette a film. Valmint Farkast és Xaviert remekül lezárták.Képtalálat a következőre: „logan”

Ha szeretnél még ilyen tartalmakat kövesd az oldalunkat: https://www.facebook.com/Marvel-Hírek-2333996530162185/?modal=admin_todo_tour

A bejegyzés trackback címe:

https://marvel-hirek.blog.hu/api/trackback/id/tr7414880346

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Solo_ 2019.06.09. 00:21:03

A Logan, mint legjobb X-men film? Ne mááár!

marvel hírek 2019.06.09. 09:17:00

@Secretus Rector: Mint írtuk saját véleményünk alapján rangsoroltuk a filmeket és kiemeltük hogy nem fog mindenki egyet érteni a listával mivel lehet hogy neked az Apokalipszis a kedvenc X-men filmed de mi a Logant raktuk első helyre.
süti beállítások módosítása